Intelligente magazijnoplossingen – magazijninrichting van Holland Storage Solutions

Magazijninrichting van Holland Storage Solutions

Magazijninrichting van Holland Storage Solutions

In een goed magazijn is niet alleen nagedacht over de grote lijnen van de logistieke stromen. In een goed magazijn is juist aandacht besteed aan de kleine dingen die het magazijn veiliger, efficiënter en dus beter maken. Niet alleen voor de ingebruikname maak als ‘continuous improvement’-proces die is ingebed in de organisatie.

Immers, werkprocessen veranderen, dus dient het magazijn, en de magazijninrichting, mee te veranderen. Herindelen van een magazijn, of uitbreiden, is een uitgelezen moment om verbeteringen door te voeren. Of het nu herindeling van liggers in uw palletstellingen betreft, plaatsing van aanrijdbeveiliging op nieuwe plekken, hekwerken, picklocaties of netting aan de achterzijde van enkelzijdige palletstellingen.

Holland Storage Solutions adviseert over magazijninrichting met oog voor de grote lijn, en aandacht voor de detaillering. Klopt de belijning in uw magazijn? Is een inrijstelling wel de beste oplossing, of biedt een shuttlesysteem meer voordelen? Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van magazijninrichting zijn we eerste aanspreekpunt voor veel middelgrote en grote logistieke ondernemingen die vertrouwen op onze kennis en expertise.

Onze meest recente projecten

Holland Storage Solutions biedt oplossingen

Oog voor detail uit zich bij ons in het zien van potentiële knelpunten in uw logistieke omgeving, en het leveren van een passende oplossing, die soms onorthodox is, soms creatief, maar altijd functioneel.

Meer weten? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren

NAAR CONTACT

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op

NAAR CONTACT BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.