Draagarmstellingen voor lange goederen

Draagarmstellingen zijn perfect voor de opslag van lange en zwaardere producten

Draagarmstellingen worden gebruikt voor diverse soorten langgoed, zoals plaatmaterialen (hout),  profielen, buizen en zelfs vliegtuigvleugels.

Holland Storage Solutions biedt diverse soorten draagarmstellingen aan. Uw producten bepalen welk systeem wij aanbieden. Voor lichter materiaal kunnen bijvoorbeeld A-stellingen volstaan . De goederen worden dan verticaal opgeslagen. Voor zwaardere producten, of voor goederen die niet rechtop op de vloer mogen of kunnen staan, hebben we een uitgebreid assortiment volwaardige draagarmstellingen.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende aanbieding te maken. Uiteraard denken wij mee over de ideale lay-out en routing voor uw warehouse.

Meer weten over onze draagarmstellingen?

Neem dan nu contact met ons op

NAAR CONTACT BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  Holland Storage Solutions draagarmstellingen

  Uitvoeringsmogelijkheden

  VOORDELEN:

  • Verschillende typen stellingen voor diverse soorten langgoed
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Geschikt voor hoge belastingen
  • Draagarmen zijn in hoogte aanpasbaar
  • Er moet goed gekeken worden naar belasting van het systeem en de vloerbevestiging van de staanders. Met name bij enkelzijdige opstellingen.

  Legbordroosters

  Om uw draagarmstelling nog flexibeler in toepassing te maken bieden we de mogelijkheid de stellingarmen te voorzien van roosterlegborden.

  De roosterlegborden bieden niet alleen extra veiligheid, maar geven ook de mogelijkheid kleinere goederen in de stelling te kunnen plaatsen. De afmetingen en dikte van de roosters zijn afhankelijk van de goederen die u opslaat.

  Met Holland Storage Solutions is het ook mogelijk om in bestaande stellingen roosterlegborden te plaatsen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden met draagarmstellingen?

  Neem eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze visie op uw magazijnvraagstuk.

  AFSPRAAK MAKEN DOWNLOAD BROCHURE

  Hergebruik

  Net als bij palletstellingen is de levensduur van draagarmstellingen langer dan de afschrijvingstermijn die u hanteert. De levensduur is vaak zelfs langer dan de tijd die u uw warehouse heeft. Om kapitaalvernietiging te voorkomen, en bij te dragen aan een wereld waarin hergebruik de norm is, zijn wij gespecialiseerd in het aanpassen en revitaliseren van draagarmstellingen. Bestaande stellingen kunnen door ons zo aangepast worden dat u ze vaak weer opnieuw kunt gebruiken in uw nieuwe indeling of warehouse. Dat scheelt een investering en spaart het milieu!

  Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

  Ons Productportfolio

  Meer producten van Holland Storage Solutions