Magazijnen in diepvriesomgevingen vergen hogere prestaties van de opslagsystemen, omdat de exploitatiekosten nu eenmaal hoger zijn dan bij een conventioneel magazijn. Het gaat om optimale ruimtebenutting, maximale opslagcapaciteit, lage kosten per palletplaats en, afhankelijk van het assortiment, om een individuele bereikbaarheid van de pallets.

Holland Storage Solutions heeft een uitgebreide ervaring met het installeren van magazijnsystemen in koelhuizen. Wij weten dat het dan gaat om een goede voorbereiding en om een snelle en vakkundige montage, want het magazijn moet zo snel mogelijk in gebruik genomen worden.

Ons specialisme is het installeren van nieuwe systemen in bestaande koel- en vriesomgevingen. Niet elke magazijninrichter heeft de tools en de deskundigheid om bij de lage temperaturen deze installatie snel en goed uit te voeren. Denk aan afbreken, freeswerkzaamheden, stellen en uitlijnen. Bovendien moet het magazijn in no-time weer in gebruik zijn, dus wij begrijpen dat dit geen ‘negen-tot-vijf’ klussen zijn.

Vaak gebruikte opslagsystemen zijn:

  • Verrijdbare palletstellingen vanwege de maximale opslagcapaciteit en/of ruimtebesparing
  • Inrij- of doorrijstellingen vanwege de compacte opslag
  • Doorrolstellingen of pushback stellingen

Na de oplevering zal Holland Storage Solutions desgewenst uw installatie periodiek controleren en/of onderhouden zodat de systeembeschikbaarheid maximaal blijft.

Wij komen graag langs om de mogelijkheden van (her)inrichting en optimalisatie van uw magazijn te bespreken. Bel ons daarom vandaag nog!