Magazijnstellingen

Magazijnstellingen van Holland Storage Solutions

Magazijnstellingen

Een snel veranderende logistieke wereld vraagt om flexibele inrichting van  uw magazijn zonder dat dit ten koste gaat van efficiency. Holland Storage Solutions heeft een breed palet stellingen voor magazijnen en warehouses. Van palletstellingen tot inrijstellingen en van shuttle-systemen tot draagarmstellingen.

De flexibiliteit die wij bieden is dat Holland Storage Solutions niet merkafhankelijk is. We kunnen doordat we met meerdere producenten samenwerken, precies de juiste oplossing voorstellen en als main-contractor complete projecten voor u leveren, begeleiden, monteren en opleveren.

Koop, huur of lease

Naast het gebruikelijke kopen van uw magazijninrichting, bieden we ook alternatieve financieringsmethodes aan. Huren voor korte of middellange termijn is natuurlijk een mogelijkheid. Daarnaast bieden we als één van de eerste ondernemingen in de logistieke sector de mogelijkheid uw magazijninrichting te leasen. Meer weten? Vraag ons naar de voorwaarden.

Een veilig magazijn is de norm

Naast de levering van de stellingen is Holland Storage Solutions specialist op het gebied van magazijnbeveiliging. Looppadmarkering en -afscheiding, doorvalbeveiliging middels roosters en netting aan de achterzijde van enkelzijdige stellingen behoort tot ons standaard assortiment. Denk echter ook aan belastingborden,

Onze meest recente projecten

Holland Storage Solutions biedt oplossingen

Oog voor detail uit zich bij ons in het zien van potentiële knelpunten in uw logistieke omgeving, en het leveren van een passende oplossing, die soms onorthodox is, soms creatief, maar altijd functioneel.

Meer weten? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren

NAAR CONTACT

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op

NAAR CONTACT BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.