Palletstellingen – de basis van magazijnoptimalisatie

Palletstellingen

Het maken van een lay-out voor palletstellingen in een nieuw of bestand warehouse vraagt vrijwel altijd intensieve samenwerking tussen gebruiker, beslisser en leveranciers. Enerzijds moet een kostenefficiënte oplossing gevonden voor de opslagbehoefte, waarbij ook de operationele kosten zo laag mogelijk blijven. Aan de andere kant moet een warehouse veilig zijn, ruimte genoeg bieden voor de gebruikers en de goederen en tenslotte ook nog eens zo flexibel dat eenvoudig ingespeeld kan worden op de logistieke vragen van morgen.

Bij Holland Storage Solutions hebben we ruimschoots ervaring met het vinden van de ideale balans tussen kosten, opslagbehoefte, veiligheid en efficiency. Met meer dan 50 jaar ervaring bij onze medewerkers kennen we de vragen die spelen bij gebruikers, en weten we hoe het magazijn overzichtelijk blijft terwijl er toch voldoende palletstellingen staan. Bel ons voor een vrijblijvend advies!

Meer weten over onze palletstellingen?

Neem dan nu contact met ons op

NAAR CONTACT BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Holland Storage Solutions Palletstellingen

Onze merken palletstellingen

Als onafhankelijk adviseur en leverancier hebben we goede relaties met alle bekende leveranciers van palletstellingen, en daarnaast met een aantal minder bekende leveranciers. Tot de bekende leveranciers van palletstellingen horen Dexion , Esnova , Hovuma , Meta , Stow , Torri , Jungheinrich Esmena , Mecalux en Modulblock

Wij komen graag bij langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende aanbieding te maken. Uiteraard denken wij mee over de ideale lay-out en routing voor uw warehouse.

Holland Storage Systems heeft ook regelmatig gebruikte stellingen te koop. Bel ons voor meer informatie over de aanwezige voorraad.

 • Bewezen en uitontwikkeld product
 • Uitgebreide mogelijkheden tegen relatief lage kosten
 • Opslag tot grote hoogte mogelijk
 • Geschikt voor hoge belastingen
 • Iedere stelling heeft een gangpad nodig waardoor palletstellingen niet de maximale opslagcapaciteit bieden

Financieringsmogelijkheden voor palletstellingen

Koop

Natuurlijk kunt u uw nieuwe of gebruikte palletstellingen bij ons kopen. We kunnen u scherpe prijzen bieden die all-in zijn. Dus inclusief transport, montage, oplevering en indien gewenst de verplichte jaarlijkse keuring. Vaak wordt als vuistregel de ‘Prijs per palletplaats” gehanteerd. An sich een goede methode om leveranciers onderling te vergelijken. In geval van koop zouden wij echter adviseren om deze niet te baseren op de aanschafprijs van de stellingen, maar de Total Cost of Ownership als basis van uw vergelijk te gebruiken.

Lease

Indien gewenst biedt Holland Storage Solutions de mogelijkheid uw palletstellingen te leasen bij ons. Hiervoor werken wij samen met een aantal aanbieders van leaseoplossingen om voor u de beste overeenkomst te realiseren.

Hybride

Optioneel bieden wij een combinatie aan van koop en lease of huur. Magazijninrichtingen zijn flexibel en hoe uw magazijn er over een jaar uitziet is vrijwel niet te voorspellen. Het is daarom het overwegen waard om een kernassortiment palletstellingen te kopen, en voor een deel te kiezen voor een flexibele huur- of leasoplossing. Heeft u de uitbreiding nodig dan plaatsen wij deze, en als u een andere oplossing zoekt wisselen we de palletstellingen in voor legbordstellingen, doorrolstellingen of andere oplossingen die op dat moment beter bij uw behoefte passen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met palletstellingen?

Neem eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek over onze visie op uw magazijn vraagstuk.

AFSPRAAK MAKEN DOWNLOAD BROCHURE

Veiligheidsvoorzieningen bij palletstellingen

De gewichten zijn hoog, de ruimte is hoog en een palletmagazijn is een dynamisch geheel. Een ongeval ligt altijd op de loer. Om de risico’s op schade en ongevallen zoveel als mogelijk te beperken hebben we een uitgebreid assortiment veiligheidsvoorzieningen welke essentieel zijn om risico’s zoveel als mogelijk te elimineren. Denk hierbij aan onder aandere:

 • Aanrijdbeveiliging
 • Kolombeschermers
 • Belijning
 • Belastingsborden
 • Veiligheidsnetten tegen doorvallen van goederen aan achterzijde stellingen
 • Roosters tegen doorvallen naar beneden van goederen

Ons Productportfolio

Meer producten van Holland Storage Solutions