Over ons

Kennis, ervaring en een breed begrip van verschillende opslagsystemen. Je warehouse laat je bouwen door een aannemer. Die aannemer combineert alle disciplines voor één eindresultaat en draagt daar de verantwoording voor.

Op dezelfde manier kun je nadenken over de inrichting van je warehouse. Als Logistiek Aannemer combineert Holland Storage Solutions alle benodigde disciplines voor het best mogelijke resultaat. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kiezen we de leveranciers die het beste passen bij jouw vraagstuk. De beste oplossing voor de meest aantrekkelijke prijs binnen de vooraf doorgenomen planning.

LATEN WE PRATEN

Één aanspreekpunt, één geïntegreerde planning en lagere risico’s

Op die manier houd je als klant één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijk en verklein je risico’s in de bouw, maar ook tijdens de operationele fase van je warehouse.

Ieder project is anders

Of het nu gaat om een nieuwe magazijninrichting of om een renovatie. Wat wel altijd hetzelfde is is onze inzet voor een perfect eindresultaat. Om dit te realiseren hebben wij ons proces tot in perfectie geoptimaliseerd.

Holland Storage Solutions in feiten & cijfers

Door de jaren heen hebben wij talloze projecten opgeleverd, van groot tot klein in binnen en buitenland. Dit trackrecord zorgt voor indrukwekkende cijfers.

55 Ervaren monteurs

Dagelijks realiseren meer dan 50 ervaren monteurs meer (opslag)ruimte voor uw groei

100 projecten per jaar

Van een enkele palletstelling tot complete magazijnrevitalisatie: Holland Storage Solutions realiseert het binnen budget en tijd

4000 m² voorraad

We leveren uw magazijninrichting nieuw, gebruikt, of in combinatie. Met 4000 m2 voorraad hebben we altijd een oplossing voor korte termijn

4000 m² voorraad

We leveren uw magazijninrichting nieuw, gebruikt, of in combinatie. Met 4000 m2 voorraad hebben we altijd een oplossing voor korte termijn

Top 10 Wereldwijd

Klanten in de Logistiek

0
Projecten

gemiddeld per week

0
Top 25 NL

Klanten in Logistiek

0
Monteurs

Gemiddeld in 2018

0

Ons Team

In bijna 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van magazijninrichting. Maak kennis met onze specialisten.

Over Ons
Hans de Graaf

Eigenaar & Oprichter

Over Ons
Nanda Senf

Controller

Over Ons
Alexander Douwes

Projectleider

Over Ons
Bob Eerenberg

Projectleider

Over Ons
Frans Sijtsma

Sales & Marketing

Wij zijn op zoek naar jou

Naar Vacatures

Meer magazijninrichtingen zien?

Naar Projecten

Interessante projecten

Holland Storage voert per jaar meer dan 100 projecten uit. Van nieuwbouw magazijnen tot optimalisatie en van palletstellingen tot volautomatische logistieke hubs. Bekijk hier een selectie van projecten waar we extra trots op zijn.

Bekijk onze projecten