Over Holland Storage Solutions

Kennis, ervaring en een breed begrip van verschillende opslagsystemen

Je warehouse laat je bouwen door een aannemer. Die aannemer combineert alle disciplines voor één eindresultaat en draagt daar de verantwoording voor. 

Op dezelfde manier kun je nadenken over de inrichting van je warehouse. Als Logistiek Aannemer combineert Holland Storage Solutions alle benodigde disciplines voor het best mogelijke resultaat. Daarbij zijn we merkonafhankelijk en kiezen we de leveranciers die het beste passen bij jouw vraagstuk. De beste oplossing voor de meest aantrekkelijke prijs binnen de vooraf doorgenomen planning.

Één aanspreekpunt, één geïntegreerde planning en lagere risico’s

Op die manier houd je als klant één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijk en verklein je risico’s in de bouw, maar ook tijdens de operationele fase van je warehouse.

Ontwerpen

Wij ontwerpen in eigen huis met moderne CAD-systemen. Ondersteunend hierbij zijn relevante normeringen, sterkteberekeningen en uw wensen, eisen en procesgegevens. De combinatie hiervan leidt tot een optimale magazijninrichting.

Bouwen

Holland Storage Solutions bouwt uw inrichting in eigen beheer met monteurs die al vele jaren voor ons werken. Ervaring met de betreffende systemen en aandacht voor veiligheid op de montageplek.

Onderhouden

Palletstellingen moeten jaarlijks gekeurd worden. Holland Storage Solutions biedt een onafhankelijke keuring aan conform de geldende richtlijnen. Neem contact met ons op voor meer informatie

Veilige werkplek

Holland Storage Solutions levert niet alleen magazijninrichting, maar ook onderdelen om uw magazijn veiliger te maken. Aanrijdbeveiliging, netten en roosters behoren tot ons standaard assortiment

Ons Team

In bijna 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een specialist op het gebied van magazijninrichting. Maak kennis met onze specialisten.

Over Ons
Hans de Graaf

Eigenaar & Oprichter

Over Ons
Nanda Senf

Controller

Over Ons
Alexander Douwes

Projectleider

Over Ons
Bob Eerenberg

Projectleider

Over Ons
Frans Sijtsma

Sales & Marketing

Ieder project is anders. Of het nu gaat om een nieuwe magazijninrichting of om een renovatie. Wat wel altijd hetzelfde is is onze inzet voor een perfect eindresultaat. Om dit te realiseren hebben wij ons proces tot in perfectie geoptimaliseerd.

Holland Storage Solutions in Cijfers

Door de jaren heen hebben wij talloze projecten opgeleverd, van groot tot klein in binnen en buitenland. Dit trackrecord zorgt voor indrukwekkende cijfers.

Wereldbol
Top 10 Wereldwijd

Klanten in de Logistiek

0
Over Ons
Projecten

gemiddeld per week

0
Over Ons
Top 25 NL

Klanten in Logistiek

0
Over Ons
Monteurs

Gemiddeld in 2018

0

Wij zijn op zoek naar jou

Naar Vacatures

Meer magazijninrichtingen zien?

Naar Projecten