10.000 palletplaatsen met push-back systeem

Stellingen
met Push-Back systeem

Oplevering
medio 2023

Opslagcapaciteit ca.
10.000 palletplaatsen

10.000 palletplaatsen met push-back systeem

A.F.L. Barendrecht is in 1971 door dhr. Alex Barendrecht opgericht als een handelsbedrijf in groente en fruit. De marktomstandigheden in de daaropvolgende jaren waren van dien aard, dat het bedrijf zich heeft gespecialiseerd in de logistiek van deze goederen.

Inmiddels is A.F.L. Barendrecht uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf in groente en fruit dat zich voornamelijk richt op transporten in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Daarbij heeft het bedrijf de beschikking over op- en overslagplaatsen van o.a. onbewerkte en verse, groente en fruit (AGF).

Meer weten over AFL Barendrecht?

Sterke groei

In verband met sterke groei bouw A.F.L. Barendrecht een indrukwekkend nieuw pand waar alle activiteiten geconcentreerd worden. Na een zorgvuldig selectieproces werd Holland Storage Solutions de opdracht gegund voor de levering, plaatsing en montage van de stellingen in de nieuwe koel- en vriescellen van de onderneming.

Onderscheidend in ons voorstel was het partieel hergebruiken van bestaande stellingen aangevuld met een groot deel nieuwe stellingen, geschikt voor pallets tot maar liefst 1500 kg.

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.