Planned Storage Systems – P-Series / Systeem P85

Planned Storage Systems is net zoals veel producenten van magazijninrichting een onderneming die na jarenlange zelfstandigheid meerdere keren is overgenomen door steeds groter groeiende conglomeraten. Het bedrijf is in 1971 opgericht en ontwikkelde zich tot specialist in magazijnrichting met een breed portfolio op het gebied van palletstellingen. Planned Storage Systems is gevestigd in Groot-Brittannië. 

In 2008 werd Planned Storage Systems overgenomen door de Constructor Groep en ondergebracht in divisie PSS. Tot de dag van vandaag is PSS onderdeel van de Constructor Groep,waartoe onder andere ook Dexion behoort, al is deze groep in 2018 in zijn geheel weer verkocht aan het Spaanse Gonvarri Steel Services. Alle logistieke diensten van Gonvarri zijn samengevoegd in Gonvarri Material Handling

P Series Palletstellingen / P85 Palletstellingen

Het P85 (P-series) systeem is de opvolger van de oude M-series. De staanders van de P-Series zijn voorzien van een stansing met de tekst P85 en het logo van PSS.

Daarnaast kenmerkt PSS en dus ook de P-serie door de trapeziumvorm van de perforatie en het gatenpatroon in het midden van het frame.

Perforatieschema

Borgpen

Andere systemen van Planned Storage Systems / PSS

  • Kijk hier voor PSS Stronglock cq. PSS 2K
  • Kijk hier voor PSS M-Series

Wilt u meepraten? Reageer op dit Artikel

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy