Complete inrichting nieuwe vestiging e-commerce gigant

4000 m2
tussenvloer

4500 m2
picklocaties

6650 m2
palletplaatsen

Allekabels

Sinds 2005 timmert Allekabels aan de weg als webshop in kabels en groeit iedere dag. Het magazijn wordt steeds groter, ze krijgen steeds meer collega’s en mogen steeds meer klanten begroeten. En dat harde werken wordt beloond. Met trots kon Allekabels dan ook enige tijd geleden al melden dat ze de grootste kabelwebshop van Nederland zijn.

En dat ziet u terug in het ruime assortiment. Ze zijn up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen ze het meest recente aanbod doen. Het assortiment bestaat daarom ook niet alleen uit kabels, maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu`s en gadgets.

Meer weten over Allekabels?

Verhuizing naar Brunssum

Om de continue groei te faciliteren werd vorig jaar besloten de gehele operatie vanaf diverse locaties in Kerkrade en omgeving te verplaatsen naar Brunssum.  Het karakteristieke pand dat de onderneming hiervoor zou betrekken moest op  hele korte termijn worden omgebouwd naar een goed werkende, flexibele en ruime accomodatie voor een moderne e-commerce-onderneming.

Holland Storage Solutions werd geselecteerd als partner voor de inrichting

4000 m2 entresolvloer

Optimaal gebruik maken van de ruimte in een pand kan door de beschikbare hoogte te verdelen in twee verdiepingen door middel van een entresolvloer.

Voor Allekabels leverden en bouwden we meer dan 4000 m2 entresolvloer inclusief palletopzetplaatsen, sparingen voor liften, trappenhuizen en leuningwerk.

Palletstellingen voor 6650 pallets

De bulkopslag van Allekabels hebben we vormgegeven met palletstellingen in verschillende hoogtes die de ruimte onder de karakteristieke bogen optimaal benutten.

4500 vierkante meter picklocaties

Zowel op de entresolvloer als onder de entresolvloer zijn grote aantallen grootvakstellingen voorzien voor de pickvoorraad. We hebben gekozen voor grootvakstellingen voorzien van gaasroosters. De roosters zijn geplaatst om te kunnen voldoen aan de eisen die vanuit de brandbeveiliging zijn gesteld.

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.