Pand ontworpen op basis van optimale rackingconfiguratie

Palletstellingen
en orderpicklocaties

Oplevering
2022

Opslagcapaciteit ca.
15.000 pallets en 7.150 picklocaties

Dimass als fulfilmentbedrijf

Van elke webshopbestelling een positieve ervaring maken. En dat positieve gevoel uitdragen door de hele order- en serviceketen. Dat is waar Dimass als fulfilmentbedrijf voor staat. Als geen ander weet Dimass als partner uw merk, producten en service te waarborgen.

Dimass doet het anders dan andere bedrijven. Omdat ze de samenwerking als een partnership zien. De onderneming hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering van haar klanten. Bij Dimass krijgt u altijd een vaste contactpersoon die u kunt benaderen op de momenten dat u dat nodig vindt. Zaken die daarom vragen pakken we direct op en handelt het bedrijf snel af. Ook als het ad-hoc vragen zijn hoort u van hen geen ‘nee’.

LATEN WE PRATEN

Eerst de logistieke lay-out, daarna de muren er omheen

Dimass werkt al jaren samen met Holland Storage Solutions. Toen de eerste plannen voor nieuwbouw op tafel kwamen, was de insteek anders dan we vaak meemaken. In de meeste gevallen heeft een architect het pand al ontworpen en gaat het om de invulling.

Bij Dimass koos men er voor om ons samen met een aantal andere partijen aan tafel te zetten om een optimale indeling met stellingen, in samenspel met het beoogde rijdende materieel, te ontwerpen. Op basis van die uitkomst heeft de architect, oneerbiedig gezegd, de wanden er omheen getekend.

Vijf hallen

De afgelopen maanden is de inrichting van de huidige vijf hallen gerealiseerd. 15.000 palletplaatsen en 7.150 orderpickplaatsen maken dat Dimass al haar activiteiten, tot op heden verdeeld over meerdere locaties, kan concentreren op één gloednieuwe plek in Haelen.

Naast de stellingen leverde Holland Storage Solutions ook de entresolvloeren in twee hallen, kochten we de oude stellingen op, en zijn we alweer bezig met gesprekken over automatisering, en verder uitbreiding.

Samenvatting

  • Opdrachtgever : Dimass Group BV
  • Plaats : Haelen
  • Type stellingen : Palletstellingen en orderpicklocaties
  • Oplevering : 2022
  • Opslagcapaciteit : ca. 15.000 pallets en ca. 7.150 picklocaties

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.