Ruimte voor groei door nieuwe
stellingen en slim hergebruik

Turn-key inrichting
nieuw warehouse

Palletstelling
nieuw en hergebruik

Opslagcapaciteit ca.
22.000 palletplaatsen

IT-systemen voor volledige transparantie van logistieke keten

BF Global Warehouse heeft ruime ervaring in e-commerce, warehousing en distributie van producten van haar klanten. De geavanceerde logistieke centra in Belfeld, Raamsdonksveer, Waddinxveen en Venlo zijn strategisch gelegen en bieden een breed scala aan logistieke oplossingen. Naast warehousing en distributie biedt zij diensten met toegevoegde waarde zoals assemblage, testen, repareren, verpakken en cross docken van je goederen.

BF Global Warehouse maakt gebruik van geavanceerde IT-systemen die zorgen voor volledige transparantie van je logistieke keten. Ook biedt zij uitgebreide managementinformatie op individuele klantbasis.
Voor het distribueren van je goederen hanteert BF Global Warehouse in samenwerking met BF Global Logistics een strak schema van dagelijks vaste vertrek en transittijden naar alle Europese bestemmingen.

LATEN WE PRATEN

Realisatie warehouse met meer dan 22.000 palletplaatsen

Holland Storage Solutions realiseerde voor BF Global Warehouse de turn-key inrichting van haar nieuwe warehouse met meer dan 22.000 palletplaatsen.

Daarnaast bouwden we bestaande stellingen op in de nieuwe omgeving, en verzorgden de reparatie ervan, de 0-keuring volgens geldende normeringen en verslaglegging.

De complete operatie is binnen de gestelde tijd en in harmonieuze samenwerking met BF Global alsmede haar logistiek adviseur gerealiseerd.

Samenvatting

  • Opdrachtgever : BF Global Warehouse BV
  • Plaats : Belfeld
  • Type stellingen : Palletstellingen nieuw en hergebruik
  • Oplevering : Q2 - 2022
  • Opslagcapaciteit : 22.968 palletplaatsen nieuw

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.