Complete inrichting voor specialist
in aquaria en vijvers

Palletstellingen
en legbordstellingen

Oplevering
2022

Opslagcapaciteit ca.
2.000 palletplaatsen en 1.450 meter legborden

Familieonderneming Smulders Wholesale

Smulders Wholesale is al meer dan 35 jaar een producent, totaalleverancier en kennispartner op het gebied van aquaria en vijvers. De familieonderneming ontwikkelt voortdurend nieuwe producten onder eigen label (Kinshi en HS aqua) die het houden van vijvers en aquaria steeds gemakkelijker maken. Ook biedt zij een breed scala van hoogwaardige producten van andere merken als Aquarium Systems, Sylvania, Juwel®, Eheim, Aquael, Aquatlantis, Akva Stabil en Philips aan waardoor een mooie vijver of aquarium voor meer hobbyisten bereikbaar wordt.

DOWNLOAD BROCHURE

Legbordstellingen voorbereid op etagebouw

In nauwe samenspraak met de opdrachtgever en haar adviseur ontworpen we de inrichting voor het nieuwe warehouse van Smulders Wholesale BV. Vanwege de grote variëteit aan producten zijn palletstellingen geplaatst met een hoogte van 7.500 mm met 2,3 en 4 liggerniveaus.

De orderpickafdeling is vormgegeven op basis van een data-analyse van adviseur Logistore. Hiervoor zijn 500 mm diepe legborden gebruikt. De helft van de legbordstellingen is zwaarder uitgevoerd met iets langere frames. Het voordeel hiervan is, dat Smulders indien gewenst een tweede etage bovenop deze legbordstellingen kan plaatsen zonder al teveel aanpassingen in de stellingen zelf.

Dit biedt extra flexibiliteit om de verwachte continuerende groei van de onderneming ook in het nieuwe warehouse te kunnen opvangen.

Inrichting voormalige locatie gedemonteerd en opgekocht

Onderdeel van de overeenkomst met Smulders Wholesale was de opkoop van de bestaande SSI Schäfer palletstellingen, drive-in stellingen en legbordstellingen.

Leuk detail hierin is, dat deze stellingen eind jaren 90 van de vorige eeuw nog zijn opgebouwd door de eigenaar van Holland Storage Solutions in opdracht van de fabrikant.

Samenvatting

  • Opdrachtgever : Smulders Wholesale BV
  • Plaats : Ulestraten
  • Type stellingen : Palletstellingen en legbordstellingen
  • Oplevering : Juni 2022
  • Opslagcapaciteit : ca. 2000 palletplaatsen en 1450 meter legbord

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.