High Value Cages voor logistiek dienstverlener

Berichten over diefstal van waardevolle goederen uit warehouses komen met steeds grotere regelmaat voor. Inbrekers worden brutaler, en de buit is vaak groot. Begin vorig jaar was het bijvoorbeeld raak op Schiphol waar voor miljoenen  aan electronica gestolen werd. 

Diverse ondernemingen in de logistieke sector zijn momenteel bezig om de inbraakveiligheid van hun warehouse verder te verbeteren. Één van de mogelijkheden is het segmenteren van je warehouse in ‘normale’ opslag en zogenaamde ‘high value cages’ voor de waardevolle goederen.

Verstevigde gaaskooi van 12 meter hoog

Voor één van onze klanten ontwikkelde en leverde Holland Storage Solutions een veilige opslag voor haar ‘high value’ goederen. Binnen het bestaande warehouse werd een compartiment gecreëerd door middel van stevige gaaswanden met kleine maaswijdtes. De toegang tot het compartiment geschiedt door grote schuifdeuren van 4 meter hoog. De deuren zijn gesloten middels beveiligde electronische sluiting.

Dubbele kolommen

De gaaswanden zijn in standaard segmenten geleverd en op locatie samengesteld tot een lange (100 meter) hoge (12 meter) wand door middel van verstevigde en op meerdere plekken verankerde kolommen.

Naast de lange wand, zijn nog een aantal kleinere compartimenten gerealiseerd. Middels deze veilige opslag biedt deze dienstverlener haar klanten nog meer zekerheid dat de goederen in goede handen zijn.

Meer weten over gaaswanden en compartimentering?

Neem contact met ons op