Opslag kleine goederen met Storeganizer

Storeganizer nieuw in assortiment van Holland Storage Solutions

Kleinmateriaal ruimtebesparend opslaan in een magazijn vol palletstellingen en toch tijdwinst boeken bij het orderpicken? Het kan met de innovatieve oplossingen van Storeganizer. Storeganizer is een Belgische onderneming en onderdeel van de conTeyor groep, die al decennia lang unieke, herbruikbare textielverpakkingssystemen ontwikkelt en vermarkt voor de automotive branche. Holland Storage Solutions gaat de Storeganizer oplossing vanaf mei 2018 in Nederland als partner commercialiseren.

Storeganizer is een innovatief opslagsysteem dat in alle bestaande palletstellingsystemen kan worden toegepast om de opslagcapaciteit te verhogen. Het is vooral geschikt voor de opslag van kleinere goederen. De oplossing bestaat uit verticale, textiele opslagunits, welke in een legbord- of palletsectie worden geïntegreerd middels een universeel ophangsysteem. De verticale units kunnen tot vier rijen achter elkaar worden toegepast en worden dan via een railsysteem opzij geschoven. Het hele principe is gebaseerd op het reduceren van de loze ruimte in een opslagsysteem.

Simpel systeem, grote vooruitgang

Met Storeganizer kan de volgende winst worden geboekt:

  • 40% meer opslagcapaciteit
  • 42% kortere reistijden bij het orderpicken
  • 26% verbetering van de efficiency van het orderpicken

De opslagunits bestaan uit verticale vakken, die gemaakt zijn van recyclebaar en stevig textiel en bieden prima bescherming voor de opgeslagen goederen. Er zijn vele verschillende maatvoeringen mogelijk, zodat de oplossing in elke operatie en elk opslagsysteem wel kan worden geïntegreerd. Naar wens kunnen de vakken worden uitgerust met accessoires als verdeelschotten, schutbladen of stops aan de voorzijde, zodat de oplossing op uw situatie kan worden ingericht.

Het Storeganizer concept is zoals gezegd prima toepasbaar in palletstellingen, maar is ook geschikt voor grootvakstellingen.

Prestaties in warehouses maximaliseren met Storeganizer

Hans de Graaf van Holland Storage Solutions tenslotte: “Wij zij voortdurend op zoek naar slimme systemen om de prestaties in een warehouse te kunnen maximaliseren. Tegenwoordig heeft men vooral oog voor de mechanisering van de activiteit, maar Storeganizer bewijst dat je met een nieuw en doordacht concept al behoorlijke vooruitgang kan boeken. Wij kunnen niet wachten om dit binnenkort met onze klanten te kunnen delen.

Leave a Reply

Deel deze pagina

Kopieer deze link

Kopieer