Jungheinrich/Esmena

De blauwe frames en gele liggers van Jungheinrich zijn alom bekend in Nederland. Niet alle door Jungheinrich geleverde palletstellingen zijn echter identiek.

De Nederlandse vestiging van Jungheinrich bestaat al sinds 1963, precies 10 jaar nadat het Duitse familiebedrijf H. Jungheinrich & CO Maschinenfabrik voortkwam uit eerdere Jungheinrich bedrijven. In die periode verwierf de onderneming snel bekendheid met de ‘Ameise’ heftrucks en was het al één van de technologische marktleiders in Europa. De onderneming groeide snel, ook in Nederland, en is met name bekend door haar doordachte en intelligente intra-logistieke oplossingen. Vorig jaar bereikt de onderneming een omzet van meer dan drie miljard euro met meer dan 15000 medewerkers in 36 landen.

 

 

Uitbreiding op Jungheinrich/Esmena palletstellingen nog steeds leverbaar

Holland Storage Solutions is een van de weinige aanbieders die nog steeds palletstellingen kan leveren dat 100% compatibel is met de bestaande Jungheinrich/Esmena stellingen. Ook met de kenmerkende kleur gele liggers.

Bent u uw warehouse aan het uitbreiden en zoekt u aanvulling op uw bestaande Jungheinrich palletstellingen? Stuur ons uw aanvraag, eventueel samen met een foto van het belastingbord en we maken graag een offerte voor u.

 

Perforatieschema

Borgpen

Frame Jungheinrich

Meer van Jungheinrich

Palletstellingen van Jungheinrich

Jungheinrich levert een compleet assortiment voor de inrichting van een warehouse, hoe geautomatiseerd dan ook. Intern transport is als altijd de kracht van de onderneming. Haar palletstellingen koopt ze echter in bij derden, en de partijen bij wie zij inkoopt wisselen zo af en toe. De meest bekende palletstellingen met de perforatie zoals je die hieronder ziet, betrok de onderneming van een palletstellingenfabrikant in Spanje. Nadat deze samenwerking werd verbroken werden de producten langzaam uitgefaseerd. Op de tweedehandsmarkt kom je nog regelmatig de term Jungheinrich/Esmena tegen, verwijzend naar dit systeem.

Leave a Reply

Deel deze pagina

Kopieer deze link

Kopieer