Fase 1 klaar - Nieuwe en gebruikte stellingen
voor Thermo Air en Danpak

Thermo Air en Danpak behoren beiden als zelfstandige ondernemingen tot de Honing Beheer Groep, samen met nog een aantal internationaal opererende bedrijven. Vanwege een  verhuizing naar een nieuwe duurzame locatie in Apeldoorn zochten beiden een partner voor de inrichting van het magazijn. Daarbij liepen de wensen voor Thermo Air en Danpak wat uiteen, maar werd uitdrukkelijk uitgesproken dat ze één leverancier voor alle inrichting zochten.

Onderdeel van het inrichtingsplan was de fasering. Waar een deel van de palletstellingen snel geleverd moest worden, mocht de levering van de ook gewenste draagarmstellingen wat langer duren. Thermo Air wilde ook eerder verhuizen dan Danpak.

Holland Storage Solutions kwam met het beste voorstel voor de beide bedrijven: Voor Thermo Air leverden we in deze eerste fase prachtige vrijwel nieuwe Dexion Palletstellingen uit de voorraad van ons zusterbedrijf Magazijn.nl, aangevuld met nieuwe legbordstellingen.

De Dexion palletstellingen zijn door ons eerder gedemonteerd in een groot magazijn in Noord-Holland. Aangezien we de complete partij zelf hebben geïnspecteerd en gedemonteerd, kunnen we de draagvermogens van deze Dexion palletstellingen garanderen in de configuratie waarin deze is opgebouwd.

 

Fase 1 klaar - Nieuwe en gebruikte stellingen voor Thermo Air en Danpak

“Draagarmstellingen en nieuwe palletstellingen in fase 2”

In Fase 2, die over enkele weken zal worden uitgevoerd, levert Holland Storage Solutions nieuwe palletstellingen voor Danpak alsmede de draagarmstellingen voor Thermo Air.

Door het combineren van gebruikte stellingen met nieuwe inrichting hebben we in deze situatie voor de beide klanten een prima oplossing kunnen bieden:

  1. Aantrekkelijk geprijsde combinatie van nieuwe en gebruikt
  2. De mogelijkheid om snel de 1e fase te kunnen leveren en monteren
  3. Alle leveringen vanuit één leverancier, inclusief 0-keuring