Storeganizer
verkleint orderpicktijden

Efficiënt opslaan
door middel van Storeganizer

8 secties
voorzien van Storeganizer

Opslagcapaciteit
508 picklocaties in 8 secties

Vendrig Packaging sinds 1959

Vendrig Packaging is een grote speler in de markt voor verpakkingsmaterialen. Het bedrijf in Woerden ontstond al in 1959 als zakkenhandel en ontwikkelde zich eind vorige eeuw tot een groothandel in allerhande verpakkingsmaterialen.

Het familiebedrijf zag al snel de mogelijkheden van internet, en startte onder leiding van Ruud Vendrig al vroeg met online verkoop. Inmiddels is de virtuele verkooptak van Vendrig een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

VERPAKKINGSMATERIAAL NODIG?

Kleine batches in Storeganizer

Vendrig zocht een oplossing om de kleine batches in het enorme assortiment van de onderneming efficiënter te kunnen bewaren en daarbij nog steeds efficiënt te kunnen orderpicken.

Holland Storage Solutions leverde voor 8 secties een Storeganizer systeem. Storeganizer is ideaal om in bestaande of nieuwe palletstellingen extra ruimte in het grondvak te creëeren.

508 picklocaties in 8 secties

De Storeganizer oplossing is verkrijgbaar in verschillende vakgroottes. Bij Vendrig Packaging is gekozen voor 3 secties met Medium-vakken en 5 Secties met Large vakken.

Door deze combinatie van afmetingen wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. In de grondvakken van de 8 secties is nu ruimte gecreëerd voor maar liefst 508 orderpicklocaties.

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.