Bestaande Jungheinrich liggers in nieuwe frames voorkomen kapitaalvernietiging

Palletstelling
van Jungheinrich

Oplevering
2022

10.000 m2 bestaande liggers
i.c.m. hogere frames

De beste oplossing voor uw situatie

OTX Logistics NL is sinds 1994 actief als internationale lucht- en zeevrachtexpediteur. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot logistiek bedrijf. De organisatie heeft wereldwijd 54 eigen kantoren, verspreid over 16 landen. Hiermee beschikt OTX over flexibiliteit en expertise op lokaal niveau en kan zij haar klanten tegelijkertijd het concurrerende aanbod bieden dat ze van een internationale Freight Forwarder mogen verwachten.

Verhuizing naar Schiphol Trade Park

In verband met aanhoudende groei van OTX is zij binnen Hoofddorp verhuisd naar een gloednieuw logistieke centrum op het Schiphol Trade Park. Het eerste grote warehouse is BREEAM-gecertificeerd en huisvest naast OTX onder andere ook het innovatieve ICE Robotics en Tommy Hilfiger, niet geheel toevallig twee relaties van OTX.

LATEN WE PRATEN

Bestaande liggers van OTX gecombineerd met nieuwe hogere frames

Binnen het nieuwe, 10.000 vierkante meter grote, warehouse is Holland Storage Solutions de partner voor de racking. OTX maakte op haar oude locatie gebruik van de bekende blauw-gele Jungheinrich palletstellingen. Het door OTX gebruikte type wordt door Jungheinrich niet meer geleverd. Als één van de weinige logistieke bedrijven kan Holland Storage Solutions nog nieuwe materialen voor dit type stellingen leveren.

Op de nieuwe locatie zijn door ons nieuwe, en hogere, frames geleverd en werden de liggers vanuit de bestaande locatie hergebruikt. Tenslotte hebben we de bestaande frames overgenomen van OTX.

Door deze manier van hergebruik werd grootschalige kapitaalvernietiging en onnodige milieubelasting voorkomen en behoefde OTX minder te investeren in nieuwe racking. Na oplevering vorige week maakt OTX inmiddels volop gebruik van de uitbreiding van haar opslagcapaciteit.

Met ons samenwerken?

Of u nou met ons wilt samenwerken of eens vrijblijvend van gedachten wil wisselen over onze visie op uw magazijninrichting, wij zijn er klaar voor.

MEER WETEN? BEL DIRECT

Of laat uw gegevens achter en wij bellen u tijdens kantoortijden zo spoedig mogelijk terug.