Holland Storage Solutions
realiseert
groeiruimte voor Euroseats

Holland Storage Solutions leverde voor Euroseats de magazijninrichting voor haar mooie nieuwe pand in Barneveld. De onderneming koos voor Holland Storage Solutions vanwege de sterke connectie die er is tussen de Loosdrechtse onderneming en de kantoormeubelbranche in combinatie met een aantrekkelijke prijsstelling.

Wim de Kwant, directeur van Euroseats, zegt tegen Holland Storage Solutions: ”Drie jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt om onze bureaustoelencollectie uit te breiden met een complete collectie zit-sta oplossingen. Die uitbreiding op ons assortiment sloeg erg aan bij onze partners. We hebben meer klanten, de omzet groeit, en een logisch gevolg is dat onze magazijnvoorraad ook toeneemt.

Om ons kwaliteitsniveau te handhaven werkten we op een gegeven moment noodgedwongen vanuit drie magazijnen en dat kwam de efficiency van onze bedrijfsvoering niet ten goede. Het huidige nieuwe magazijn is vier keer groter en ruim drie meter hoger, zodat we pallets inmiddels op elf meter hoogte weg kunnen zetten.

Wij zijn er van overtuigd dat we op deze nieuwe locatie de dienstverlening aan onze dealers nog verder kunnen verbeteren. Juist het feit dat we ook grote bestellingen uit voorraad kunnen leveren is één van onze speerpunten waar we ondanks het continu groeiende assortiment geen concessies aan willen doen.

Holland Storage Solutions realiseert groeiruimte voor Euroseats

“We hebben ons ontwikkeld tot totaalleverancier”

De Kwant vervolgt: “Dat ons assortiment groeit komt enerzijds door de genoemde uitbreiding met zit-staoplossingen. Anderzijds hebben we bureaubladen, CPU-houders en monitorarmen aan ons portfolio toegevoegd. Ons doel is in onze branche een totaalaanbieder te zijn met concurrerende prijzen en uitmuntende service.

De collectie is inmiddels aardig compleet, maar we blijven zoeken naar nieuwe oplossingen rond zitten en staan.  Dat neemt niet weg dat we met ons assortiment zit-sta krukken, zadelkrukken en bureaustoelen natuurlijk ook blijven focussen op het zitten.“

Ervaring in de branche in combinatie met aantrekkelijke prijzen

“Holland Storage Solutions heeft ons uitermate goed ondersteund in de inrichting van ons nieuwe magazijn. Ik ken Frans (Sijtsma, red) van Holland Storage al langer en door zijn ervaring met de kantoormeubelbranche konden we snel schakelen. Aan de ene kant kregen wij de beschikking over mooie palletstellingen die precies binnen ons pand passen en geschikt zijn voor het type producten dat wij in ons assortiment hebben, en aan de andere kant kocht Holland Storage Solutions de palletstellingen op onze oude locaties weer in. In een kleine week zijn de stellingen geplaatst en wij konden precies binnen de planning de verhuizing realiseren.”

Achttienhonderd palletplaatsen

Met de nieuwe palletstellingen heeft Euroseats de beschikking over 1800 palletplaatsen en is er ruimte voor het bedrijf om de volgende stap in haar snelle groei gaat maken.